Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g d'oignon
- 100 g de lardons
- 350 g de petits pois surgelés
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 350 g de ditalini rigati
- 1 pincée de poivre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cornettes à la viande hachée
30min
Macaronis du chalet
45 Min
Gratin de cornettes
50min
Salade de pâtes
35min
Risotto aux carottes et endives
40min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45 Min
Spaghettis à la carbonara
30min
Spaghettis à l'ail, à l'huile d'olive et au piment
30min
Ragoût de poulet crémeux à la moutarde
40min
Risotto bolognaise
45 Min
Risotto à la saucisse et aux pois
30min
Spaghetti tomates et lardons
35min