Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan, en morceaux (2-3 cm)
- 30 g d'huile d'olive extra vierge
- 30 g d'oignon
- 100 g de lardons
- 350 g de petits pois surgelés
- 700 g d'eau
- 1 c. à café de sel
-
1
c. à soupe de bouillon de légumes en pâte
of 1 cube de bouillon de légumes (pour 0,5l) - 350 g de ditalini rigati
- 1 pincée de poivre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 17 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto aux carottes et endives
40 min
Tortiglioni à la saucisse et aux champignons
35min
One-Pot-Pasta au jambon
25min
Penne aux maquereaux, tomates-cerises et herbes aromatiques
35min
Salade de cornettes
30 min
Farfalle à la sauce petits pois-jambon
45 min
Salade de pâtes
35min
Farfalle sauce aux petits pois et jambon
45 min
Cornettes à la viande hachée
30 min
Gratin de cornettes
50min
Risotto bolognaise
45 min
Spaghetti tomates et lardons
35min