Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 8 vellen gedroogde lasagne pasta
- 25 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 1 teentje knoflook
- 30 g extra vergine olijfolie
- 150 g diepgevroren spinaziebladeren, ontdooid en uitgeknepen
- 1 snuifje fijn zout
- 1 snuifje vers gemalen zwarte peper
- 1 snuifje gemalen nootmuskaat
- 150 g ricotta
- 1 ei
- 100 g tomaten passata
- 100 g mozzarella, ruw gehakt
- 1 tl gedroogde oregano
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 209 kJ / 50 kcal
- Eiwitten
- 2.48 g
- Koolhydraten
- 3.39 g
- Vetten
- 2.94 g
- Vezels
- 0.41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gougère-soezen met zalmmousse
25h 35min
Asperge ovenschotel
1h 30min
Mousse van kaas
10min
Eendenborst met passievrucht en bietenpuree
45min
Skelethoofden
5h
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
Flammkuchen met asperge, kruidensaus en ham
1h 40min
Citrus lekkernij
50min
Gepaneerde hamburger van kalkoen en spinazie
35min
Witte chocoladecreme met mangosaus (vegan)
2h 40min
Fruit minestrone met saffraan crème
40min
Soep met zeeduivel en garnalen
1h