Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les coques
- 100 g d'amandes en poudre
- 100 g de sucre glace
- 10 g de cacao en poudre, non sucré
- 80 g de blancs d'œufs
- 100 de sucre
- 30 g d'eau
La ganache
- 60 g de crème entière
- 100 g de chocolat au lait au caramel, en morceaux
- 20 g de beurre, à température ambiante, en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 242 kJ / 57 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 6.5 g
- Vetten
- 3.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carac rouge
19 Std. 30 Min
Variations autour du beurre - Café de Paris
30min
Mille-feuilles
2h 25 min
Caramels à la crème
2h
Gâteau du Vully
2h 30min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Sauce Hollandaise
15 min
Duo de mini-tresses au beurre
2h 10 min
Dacquoise praliné au chocolat
1h 5min
Forêt noire
2h 30min
Miroirs
1h 40min
Roulade au citron
3h