Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème, 35 % de m.g.
- 130 g de chocolat au lait, en morceaux
- 50 g de sucre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, sans sucre, en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- copeaux de chocolat blanc e de chocolat au lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 507 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Forêt noire
2hod. 30min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Moelleux au chocolat
1hod. 30min
Poulet citron
50 Min
Moelleux au chocolat
45 min
Muffins au chocolat
45 min
Gâteau aux pommes
1hod.
Galette des rois aux poires et au chocolat
1h 40min
Sablés au chocolat
1hod. 30min
Cake au chocolat et gingembre confit
1hod. 30min
Tranche suédoise à la carotte
2hod.
Moelleux au chocolat
1h 15min