Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache au chocolat au lait
- 2 feuilles de gélatine, (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- 75 g de crème, 35 % de m.g.
- 130 g de chocolat au lait, en morceaux
- 50 g de sucre
Le biscuit
- 4 œufs
- 1 pincée de sel
- 90 g de chocolat noir, en morceaux
- 40 g de chocolat au lait, sans sucre, en morceaux
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
La finition
- copeaux de chocolat blanc e de chocolat au lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 507 kJ / 121 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 11 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Flammekueche aux lardons et herbes aromatiques
1h
Madeleines au chocolat
30min
Gâteau choco-coco
40min
Coulant au chocolat et au cœur cerise
1h 30min
Crème brûlée
4 Std. 50 Min
Meringues de l'Emmental
2h 15min
Forêt noire
2h 30 min
Brownies
45min
Moelleux au chocolat
1h 15 min
Macarons au caramel
1h 50 min
Tartelettes aux fraises
1h 15 min
Pavé au chocolat épicé
12h