Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise au chocolat
- 10 - 15 g de beurre, pour le moule
- 120 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 2 jaunes d'œufs
- 4 œufs entiers
- 140 de sucre
- 1 pincée de sel
- 20 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de poudre à lever, (½ sachet)
- 20 g de cacao en poudre
La garniture et la finition
- 370 g de griottes en conserve (poids net égoutté) et le jus
- 300 g de sucre glace
- 50 g de kirsch, (eau-de-vie de cerise)
- 800 g de crème, 35 % m.g., très froide
- 400 g de mascarpone
- 300 g de chocolat noir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3748 kJ / 897 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 81 g
- Vetten
- 57 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau des rois
1h 55 min
Mille-feuilles
2 Std. 25 Min
Tourte au séré et aux fraises
2 godz. 50 min
Meringues de l'Emmental
2h 15 min.
Gâteau des rois
2h 15 min.
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Assortiment de truffes au chocolat
45min
Macarons au caramel
1h 50 min.
Tartelettes aux fraises
1h 15min
Miroirs à la gelée de vin chaud
2 Std. 40 Min
Focaccia croustillante
2h 10min
Gâteau aux carottes argovien
2h