Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 120 g de farine fermentante
- 120 g de sucre brut
- 80 g de noix de coco séchée
Fourrage au caramel
- 790 g de lait concentré sucré
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 100 g de sirop de sucre roux
Topping
- 150 g de chocolat fondant, en morceaux (3-4 cm)
- 20 g de beurre, non salé, ramolli
- de gros sel, pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1203 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 Std.
Roulés de dinde et purée de pois à la menthe
35 Min
Tourte au sureau et yogourt
7 Std. 15 Min
Mini pizzas
1h 20min
Cookies aux dragées au chocolat
1 Std.
Tranche suédoise à la carotte
2 Std.
Cheesecake cuit
3 godz. 10 min
Glace au caramel
9 godz.
Tortillas de chia et quinoa et trio de dips
1h 45min
Croissants au chocolat
Geen beoordelingen
Cheesecake (sans cuisson)
5 Std. 30 Min
Tourte aux noix de l'Engadine
1 Std. 15 Min