Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Base
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 120 g de farine fermentante
- 120 g de sucre brut
- 80 g de noix de coco séchée
Fourrage au caramel
- 790 g de lait concentré sucré
- 120 g de beurre, non salé, ramolli
- 100 g de sirop de sucre roux
Topping
- 150 g de chocolat fondant, en morceaux (3-4 cm)
- 20 g de beurre, non salé, ramolli
- de gros sel, pour saupoudrer
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 1203 kJ / 286 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 15 g
- Vezels
- 1 g
Alternatieve recepten
Burgers de dinde
1h 25 min
Tranche aux pépites de chocolat et beurre de cacahuète
1h 20 min
Burger de poulet à l'indienne
4 Std.
Barres énergétiques aux céréales et fruits secs
2h 30 min
Ballotins de poulet farcis aux légumes et pommes de terre
55 min
Boulettes de viande et sauce aux champignons et au vin blanc
35min
Tranche suédoise à la carotte
2 Std.
Tranche de meringue façon crumble aux pommes
2 Std.
Rouleaux de printemps
55 min
Crostini aux champignons et Fontina
35min
Baguette
1 Std. 45 Min
Boeuf Stroganoff
45 min