Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de sucre
- 1 pâte feuilletée, ausgewallt, eckig, (21 cm x 13 cm)
Crème pâtissière
- 250 g de lait
- 2 œufs
- 50 g de sucre
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 3 feuilles de gélatine, trempées 5 minutes dans l’eau froide, égouttées
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Finition et glaçage
- 2 c. à soupe de gelée de coing
- 1 c. à soupe d'eau, chaude
- 5 gouttes de jus de citron
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3148 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Strudel aux pommes et sauce vanille
1h 20min
Tourte au séré et aux fraises
2 godz. 50 min
Tourte au kirsch de Zoug
4h
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Forêt noire
2h 30min
Macarons au caramel
1h 50 min.
Mille-feuille pomme-safran
Geen beoordelingen
Pavé au chocolat épicé
12 godz.
Gâteau à la crème
45min
Tresse russe aux canneberges
3 Std.
Gâteau de Linz
1h
Gâteau du Vully
2h 30min