Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de sucre
- 1 pâte feuilletée, ausgewallt, eckig, (21 cm x 13 cm)
Crème pâtissière
- 250 g de lait
- 2 œufs
- 50 g de sucre
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 3 feuilles de gélatine, trempées 5 minutes dans l’eau froide, égouttées
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Finition et glaçage
- 2 c. à soupe de gelée de coing
- 1 c. à soupe d'eau, chaude
- 5 gouttes de jus de citron
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3148 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Étoiles à la cannelle
1h 30min
Gâteau des rois
2 godz. 15 min
Gâteau à la crème
45min
Tourte aux noix de l'Engadine
1h 15min
Carac (Tartelette au chocolat)
2h
Gâteau aux carottes argovien
2h
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1h 30min
Forêt noire
2h 30min
Miroirs
1h 40min
Macarons au caramel
1h 50min
Tartelettes aux fraises
1h 15min
Tourte aux amandes et chocolat blanc
2h 50min