Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de sucre
- 1 pâte feuilletée, ausgewallt, eckig, (21 cm x 13 cm)
Crème pâtissière
- 250 g de lait
- 2 œufs
- 50 g de sucre
- 2 c. à soupe d'amidon de maïs (par ex. Maïzena)
- 1 sachet de sucre vanillé (5 g)
- 3 feuilles de gélatine, trempées 5 minutes dans l’eau froide, égouttées
- 200 g de crème à fouetter, 30-40 % de matière grasse
Finition et glaçage
- 2 c. à soupe de gelée de coing
- 1 c. à soupe d'eau, chaude
- 5 gouttes de jus de citron
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 3148 kJ / 755 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 83 g
- Vetten
- 41 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau des rois
1 Std. 55 Min
Gâteau de Linz
1h
Biscuit roulé aux fraises et au séré
1 Std. 30 Min
Macarons au caramel
1 Std. 50 Min
Gâteau du Vully
2h 30min
Forêt noire
2h 30min
Meringues de l'Emmental
2 Std. 15 Min
Cake aux branches
1h 10 min
Strudel aux pommes et sauce vanille
1h 20 min
Dacquoise praliné au chocolat
1h 5min
Tourte au séré et aux fraises
2h 50min
Escargots noix-cannelle
2 godz. 10 min