Apparaten en Accessoires
Pâte de base pour pain
Voorbereiding 5min
Totaal 24u. 30min
700 g
Ingrediënten
-
½ c. à café de levure sèche⅛ cube de levure fraîche
-
250 g d'eau
-
500 g de farine
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Eiwitten
7.7 g
Calorieën
950 kJ /
227 kcal
Vetten
0.7 g
Vezels
2.36 g
Koolhydraten
50.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Au plaisir de pâtisser
65 recepten
Zwitserland
Zwitserland
Misschien vind je dit ook leuk...
Bonhomme en pâte
2u. 10min
Pain bis en cocotte
2u. 25min
Pain express
1u. 15min
Petits pains du 1er août
1u. 10min
Gâteau des rois
2u. 15min
Gâteau du Vully
2u. 30min
Gâteau de Pâques
1u. 45min
Meringues de l'Emmental
2u. 15min
Pain ciabatta
1u. 45min
Petits pains au lait
2u. 5min
Pain paysan
3u.
Pain tessinois
1u. 50min