Apparaten en Accessoires
Misosoep, sake zeevruchten en rijst
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 5min
4 porties
Ingrediënten
-
water1440 g
-
witte kortkorrelige rijst (bv. sushirijst), gespoeld en uitgelekt300 g
-
Chinese kool in stukken (2 cm)60 g
-
uien in dunne ringetjes (2 mm)100 g
-
wortelen in dunne reepjes (2 mm)40 g
-
kombu (optioneel) (ong. 2 cm elk)4 sneetjes
-
grote rauwe garnalen, gepeld en darmkanaal verwijderd (ong. 170 g)10 - 12
-
300 g verse schoongemaakte mosselen, schalen geschraapt en ontbaardschelpdieren schalen geschraapt300 g
-
rauwe pijlinktvisringen250 g
-
Japanse sojasaus (zie tip)75 g
-
60 g rijstwijnsake60 g
-
zout1 tl
-
lichte sesamolie (10 g)2 tl
-
misopasta80 g
-
wakame vlokken gedroogd5 snuifjes
-
zijden tofu (optioneel) in blokjes (1.5 cm)200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
30 g
Calorieën
2015 kJ /
478 kcal
Vetten
7 g
Vezels
1.8 g
Koolhydraten
71 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Lookbrood met Geitenkaas en Honing
Keine Bewertungen
Picknick: aardappelsalade, rucola-tomatendip, speltbrood, citroenkouglof
Keine Bewertungen
Rode ogen gevulde eieren
Keine Bewertungen
Verse pasta zonder eieren
Keine Bewertungen
Thaise burgers
35 Min
Gestoomde knoedels met kool en varkensvlees
1 Std. 35 Min
Mojito
5 Min
Tunesische Chorba
45 Min
Pikante wortelbeignets met yoghurtdip
1 Std. 30 Min
Kippennoedelsoep
1 Std. 35 Min
Mexicaanse kippensoep
40 Min
Worteltaart smoothie bowl
10 Min