Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 Stängel frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 400 g Zwiebeln, geviertelt
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Sonnenblumenöl
- 35 g Tomatenmark
- 20 g Paprikapulver, edelsüß
- ½ - 1 TL Paprikapulver, edelsüß, geräuchert
- 1 EL Kümmel, gemahlen
- 2 EL Majoran, getrocknet
- 1 getrocknetes Lorbeerblatt
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- 850 g gemischtes Gemüse der Saison, (z.B. Karfiol, Broccoli, Paprika, Kohlrabi, Karotten, Erdäpfel, Zucchini, Fisolen)
- 650 g Wasser
- 1 - 1 ½ TL Salz
- ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen
-
6
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 3 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 1 EL Maisstärke
- 1 Spritzer Apfelessig
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 735 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 7 g
Alternatieve recepten
Süss-saures Veggi-Ragout
50 min
Mediterranes Reisgericht
1 Std.
Karfiol mit Paprikaragout und Haselnussbröseln
45 Min
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1 Std. 30 Min
Mittelmeergemüse mit Couscous
1 Std.
Kichererbsenletscho mit Schnittlauchrahm
35 min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40 Min
Kartoffel-Ratatouille
1 Std.
Vegetarischer Eintopf
1 Std.
Nudel-Porree-Topf
25 Min
Gemüse-Curry mit Couscous
30 min
Gemüsecurry mit Reis
1 Std.