Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 lime, preferibilmente biologici, il succo e la scorza a striscioline (senza la parte bianca)
- 500 g di filetti di pesce bianco, (es. nasello)
- 250 g di code di gambero
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio senza anima
- 120 g di cipolla dorata in quarti
- 1 peperoncino secco piccante
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di peperoni rossi, puliti e a listarelle (0.5 mm circa)
- 1 cucchiaino di semi di coriandolo
- 200 g di latte di cocco
- 300 g di acqua
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1223 kJ / 293 kcal
- Eiwitten
- 30.8 g
- Koolhydraten
- 7.2 g
- Vetten
- 15.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di pesce Maiorchina
45 min
Gulash tirolese
1sa 30 dk
Chili con carne
1sa 20 dk
Stufato di agnello, melanzane e cumino
1h 10 min
Blanquette di salmone e funghi porcini
50 min
Zuppa vietnamita (Pho)
2 godz. 30 min
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1h
Gazpacho indiano
2 godz. 10 min
Chicken Ramen
14h 40min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1hod. 40min
Pollo alla marocchina con cous cous
40 min
Goulash ungherese
1h 45 min