Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Burro chiarificato (ghee)
- 250 g di burro, a pezzi
Pasta all'aglio e zenzero
- 100 g di spicchi di aglio
- 100 g di radice fresca di zenzero, pulita e a pezzi
- 90 g di olio di oliva
Lenticchie dahl makhani
- 1000 g di acqua
- 2 ½ cucchiaini di sale
- 2 cucchiai di olio di oliva
- 300 g di lenticchie nere beluga, secche, ammollate per 8 ore in 1000 g di acqua e scolate
- 1 cucchiaino di semi di cumino
- 3 semi di cardamomo
- 100 g di cipolla, a pezzi
- 150 g di pomodori, a pezzi
- 2 peperoncini verdi freschi, senza semi
-
1
cucchiaino di piri piri piccante in polvere
of ½ cucchiaino di salsa piccante, rossa - ½ cucchiaino di curcuma in polvere
- 1 stecca di cannella
- 3 chiodi di garofano
- 80 g di panna (min. 30% di grassi)
- coriandolo fresco, tritato, q.b. per servire
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1740.5 kJ / 416 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 37 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Curry di verdure con riso al lemon grass
1sa 15 dk
Curry vegetariano
35 dk
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 dk
Insalata di quinoa con melagrana e zucca
1sa
Riso Kashmiri
30 dk
Chutney al cocco e coriandolo
45 Min
Zuppa al curry con formaggio paneer
4h 5min
Gelato di fagioli azuki
11 godz. 10 min
Melanzane in salsa di miso (Nasu dengaku)
1sa
Salsa satay
20 dk
Zuppa di tofu e verdure
50min
Lenticchie all'indiana
35 dk