Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1000 g di acqua + q.b. per bagnare
- 100 g di patate rosse, a dadini (1 cm)
- 100 g di carote, a pezzi
- 60 g di peperone rosso, a pezzi
- 60 g di cipolla, a pezzi
- 15 g di olio di oliva
- 100 g di porro, a rondelle (1 cm)
- ½ cucchiaino di garam masala
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 50 g di piselli in scatola, sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
-
½
cucchiaino di piri piri piccante in polvere
of 1 peperoncino rosso piccante - ½ cucchiaino di curry in polvere
Impasto
- 120 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di farina
-
1
cucchiaino di semi di carvi
of 1 cucchiaino di semi di cumino - olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 673.6 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Falafel con salsa allo yogurt di soia
55min
Formaggio indiano con crema di spinaci (Saag Paneer)
13h
Chawan mushi
35 min
Pane Naan con cavolfiore speziato, salsa Feta e tahini al matcha
1sa 20 dk
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30 min
Momo
2sa
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1sa 20 dk
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1hod. 40min
Chili di tofu (vegan)
1h
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 min
Pane Naan con cipolla e cumino
2 godz. 25 min
Chili (vegan)
40 min