Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Ripieno
- 10 g di coriandolo fresco, le foglioline lavate e asciugate
- 1000 g di acqua + q.b. per bagnare
- 100 g di patate rosse, a dadini (1 cm)
- 100 g di carote, a pezzi
- 60 g di peperone rosso, a pezzi
- 60 g di cipolla, a pezzi
- 15 g di olio di oliva
- 100 g di porro, a rondelle (1 cm)
- ½ cucchiaino di garam masala
-
½
cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa
of ½ cubetto di dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l) - 50 g di piselli in scatola, sgocciolati
- ½ cucchiaino di sale
-
½
cucchiaino di piri piri piccante in polvere
of 1 peperoncino rosso piccante - ½ cucchiaino di curry in polvere
Impasto
- 120 g di acqua
- 20 g di olio di oliva
- ½ cucchiaino di sale
- 300 g di farina
-
1
cucchiaino di semi di carvi
of 1 cucchiaino di semi di cumino - olio per frittura q.b.
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 673.6 kJ / 161 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 10 g
Alternatieve recepten
Apple pie
1h 20min
Cheese naan
3 Std. 5 Min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25 Min
Pico de gallo
5 Min
Pane Naan con cipolla e cumino
2h 25min
Riso Kashmiri
30min
Chicken Ramen
14 Std. 40 Min
Zuppa Tom Kha Gai
35 Min
Lenticchie nere (Dahl Makhani)
8h 50 min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Tzatziki
20 phút
Lenticchie all'indiana
35 Min