Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 scalogni a metà (60 g circa)
- 1 peperoncino rosso piccante
- 70 g di cipolla in quarti
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di polpa di pomodoro a pezzi
- 500 g di acqua
- 150 g di peperone rosso a tocchetti
- 150 g di mais dolce in scatola
- 200 g di patate, pelate e a tocchetti (1 cm circa)
- 500 g di cozze fresche pulite
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 400 g di filetti di merluzzo
- 150 g di code di gambero fresche
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1664 kJ / 397.8 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 26 g
- Vetten
- 18 g
- Vezels
- 4.5 g
Alternatieve recepten
Vellutata di funghi
50 Min
Zuppa del pescatore
50 Min
Filetto di manzo con salsa al vino rosso e ginepro
2 Std.
Sformatini di uova e funghi
40min
Manzo alla Stroganoff
1 Std.
Crema di funghi
20 min
Cous cous delle Lipari ai frutti di mare e capperi
1 Std.
Stufato marocchino di manzo e cous cous israeliano
1 Std.
Marinatura allo yogurt piccante
15min
Koftas di manzo con salsa allo yogurt
1 Std.
Gamberi alla guineana
25 Min
Tartare al salmone
1 Std.