Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
1
Tbsp Sichuan peppercorns
of 2 tsp black peppercorns plus 1 tsp finely grated lemon zest - 2 garlic cloves
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 80 g onions, quartered
- 20 g water
- 250 g raw cane sugar
- 700 g mangoes, flesh only, cut in pieces
- 100 g raisins
- 120 g vinegar
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground turmeric
- Voeding
- per 20 g
- Calorieën
- 146.6 kJ / 35 kcal
- Eiwitten
- 0.2 g
- Koolhydraten
- 8.9 g
- Vetten
- 0.1 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 48.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Mango chutney
1h 20min
Tomato and Chilli Jam
1j 15 menit
Thai Sweet Chilli Sauce
15 menit
Brinjal Pickle (Aubergine Pickle)
30min
Rhubarb and Orange Blossom Jam
45min
Fennel and Caraway Rye Crackers with Houmous
1h 30min
Sicilian Caponata
30min
Chocolate Chilli Ice Cream
13h 15min
Madras Curry Powder
5 Min
Mango Chutney
50min
Apple Crumble and Custard
4h
Pancetta-Wrapped Apricot Stuffing Roll (Australia)
1h