![Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/vimdb/154441.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 400 g pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)
- 1 ½ Tbsp fish sauce
- 2 tsp toasted sesame oil
- 7 - 8 sprigs fresh dill, leaves only
- 1 orange, zest and juice
- 500 g water
- 600 - 700 g fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)
- 2 tsp salt
- 400 g mixed vegetables, sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)
- 40 g butter
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1461 kJ / 350 kcal
- Eiwitten
- 26 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 7.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Shrimp Yakisoba
35 Min
Courgette Omelette
40p
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
Pas d’évaluation
Salt Cod Gratin
50 Min
Pea and Ginger Soup, Lemon Salmon with Broccoli and Potatoes
45min
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Tangerine and Chocolate Log (French)
8h 55min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Kasutera (Castella) Honey Cake
1h 45min
Salmon with Broccoli, Rice and Dill Sauce
45min
Prosciutto and Mushroom Pizza
2h 45min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 min