
Apparaten en Accessoires
Pike Perch Fillets with Fresh Corn Polenta
Voorbereiding 45min
Totaal 1u. 5min
4 portions
Ingrediënten
-
pike-perch fillets, skin on (4 fillets, 1 cm thick)400 g
-
fish sauce1 ½ Tbsp
-
toasted sesame oil2 tsp
-
fresh dill leaves only7 - 8 sprigs
-
orange zest and juice1
-
water500 g
-
fresh sweetcorn kernels (from 5-6 corn cobs)600 - 700 g
-
salt2 tsp
-
mixed vegetables sliced (5 mm) or bite-size pieces (e.g. carrots, broccoli, cauliflower)400 g
-
butter40 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
350 kcal /
1461 kJ
Eiwitten
26 g
Vetten
12 g
Koolhydraten
29 g
Vezels
7.6 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland