
Apparaten en Accessoires
Miso Soup, Sake Seafood with Rice
Voorbereiding 30min
Totaal 1u. 5min
4 portions
Ingrediënten
-
water1440 g
-
short grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained300 g
-
Chinese cabbage cut in pieces (2 cm)60 g
-
onions cut in thin slices (2 mm)100 g
-
carrot cut in thin strips (2 mm)40 g
-
kombu (optioneel) (approx. 2 cm each)4 slices
-
large raw prawns, peeled and deveined (approx. 170 g)10 - 12
-
fresh clams shells scrubbed300 g
-
raw squid rings250 g
-
Japanese soy sauce (see tip)75 g
-
sake60 g
-
salt1 tsp
-
light sesame oil2 tsp
-
miso paste (see tip)80 g
-
wakame flakes dried5 pinches
-
silken tofu (optioneel) cubed (1.5 cm)200 g
Voeding per 1 portion
Calorieën
478 kcal /
2015 kJ
Eiwitten
30 g
Vetten
7 g
Koolhydraten
71 g
Vezels
1.8 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Great Taste On Every Level
72 recepten
VK en Ierland
VK en Ierland