Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1440 g water
- 300 g short grain rice (e.g. sushi rice), rinsed and drained
- 60 g Chinese cabbage, cut in pieces (2 cm)
- 100 g onions, cut in thin slices (2 mm)
- 40 g carrot, cut in thin strips (2 mm)
- 4 slices kombu (approx. 2 cm each) (optioneel)
- 10 - 12 large raw prawns, peeled and deveined (approx. 170 g)
-
300
g fresh clams, shells scrubbed
of 300 g fresh mussels, scrubbed and debearded - 250 g raw squid rings
- 75 g Japanese soy sauce (see tip)
-
60
g sake
of 60 g rice wine - 1 tsp salt
- 2 tsp light sesame oil
- 80 g miso paste (see tip)
- 5 pinches wakame flakes, dried
- 200 g silken tofu, cubed (1.5 cm) (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2015 kJ / 478 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 71 g
- Vetten
- 7 g
- Vezels
- 1.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Steamed Chicken with Dang Gui
1 godz. 30 min
Seafood Soup with Gluten-free Bread
3 Std. 30 Min
Drunken Herbal Prawns
4 godz. 55 min
Prawns and Cuttlefish with Celery
30 min
Squid à la provençale
55 Min
Millet-stuffed Cabbage Rolls with Mushroom Sauce
1h 40min
Prawn and Fish Ball Soup with Ramen Noodles
35 min
Kimchi
51 godz.
Summer seafood soup
45 min
Hot and sour soup
20 min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45 min
Pajeon (Savoury Seafood Pancake)
45 min