Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di cipolla
- 400 g di carote, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 200 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 400 g di acqua
-
1
dado per brodo vegetale
of 1 cucchiaino di dado per brodo vegetale fatto in casa - 20 g di olio extravergine di oliva + q.b. per condire
- 50 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 661 kJ / 158 kcal
- Eiwitten
- 2.5 g
- Koolhydraten
- 16.3 g
- Vetten
- 9.7 g
- Vezels
- 3.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Vellutata di zucca
30 dk
Crema di zucchine
30 dk
Vellutata di piselli
20 dk
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 dk
Crema di zucchine con dadolata di pomodori
40 dk
Vellutata di zucchine e zenzero
50min
Vellutata di zucchine con feta
50min
Vellutata di patate e robiola
45 Min
Crema di finocchi
35 dk
Vellutata di asparagi
45 Min
Vellutata di riciclo
50min
Vellutata di finocchi e carote
35 dk