Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi
- 40 g di scalogno in quarti
- 200 g di radicchio rosso di Verona, le foglie lavate e asciugate + q.b.
- 40 g di olio extravergine di oliva
- 320 g di riso Carnaroli
- 150 g di vino rosso tipo Valpolicella
- 800 g di brodo vegetale caldo
- 1 pizzico di sale
- 10 g di burro
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 882 kJ / 441 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 66.3 g
- Vetten
- 15.4 g
- Vezels
- 2.4 g
Alternatieve recepten
Risotto con lo sclopit
40min
Risotto viola al radicchio e scamorza
35min
Risotto brie e asparagi
30 dk
Risotto bianco con porri e mela
30 dk
Risotto radicchio e salsiccia
35min
Risotto cavolo nero e Castelmagno
35min
Risotto zucchine e cipollotti profumati al limone
40min
Risotto zucchine e menta
40min
Risotto radicchio, speck e taleggio
35min
Orzotto al radicchio rosso
40min
Risotto asparagi e zafferano
35min
Risotto mele e radicchio rosso
40min