Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di finocchio a pezzi (2-3 cm)
- 250 g di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 40 g di porro a pezzi (2-3 cm)
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 1 dado per brodo vegetale (dose per 0,5 l)
- 1 pizzico di sale (optioneel)
- 50 g di Parmigiano Reggiano grattugiato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 711 kJ / 170 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 6.1 g
- Vetten
- 13.6 g
- Vezels
- 4.1 g
Alternatieve recepten
Vellutata di cavolfiore
50 мин.
Vellutata d'inverno
50 мин.
Vellutata di carote e pomodori secchi
40 мин.
Vellutata di zucchine e zenzero
50 мин.
Vellutata di finocchi, mele e speck
50 мин.
Vellutata di finocchi e zafferano
50 мин.
Crema di finocchi
35 min
Vellutata di asparagi
45 min
Vellutata di zucchine con feta
50 мин.
Vellutata di riciclo
50 мин.
Vellutata di zucca
30 min
Vellutata di carote
35 min