Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut in pieces (3-4 cm)
- 1000 - 1200 g beef, blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus 1 Tbsp (optional)
- 1 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2504 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 71.4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pork Fillet with Red Wine Sauce and Vegetables
45 min
Meatloaf
1 Std. 20 Min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Garlic Tomato Beef with Potato and Carrot Mash
50 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Chicken with creamy vegetable sauce
50 min
Beef Goulash with Bread Dumplings
1 godz. 30 min
Cranberry and Camembert Stuffed Chicken
45 min
Chicken Cacciatore
50 min
Potato Farls
1 godz. 10 min
Beef Goulash
2h 45 min
Pulled Tandoori Chicken
30 min