Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g dried mushrooms
- boiling water, for soaking
- 1 carrot (approx. 110 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut in pieces (3-4 cm)
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 50 g extra virgin olive oil
- 500 - 600 g mixed vegetables (e.g. potato, pumpkin, green beans, broccolini), cut in pieces (3-4 cm)
- 1000 - 1200 g beef, blade roast, cut or trussed into a square shape
- 100 g dry white wine
- 100 g water, plus 1 Tbsp (optional)
- 1 Tbsp vegetable stock paste, homemade (see tip)
- ¼ tsp fine sea salt, or to taste
- ¼ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 Tbsp cornflour (optional)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2504 kJ / 596 kcal
- Eiwitten
- 71.4 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 28.1 g
- Vezels
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chicken Breasts Pizzaiola
50min
Honey Lime Chicken with Mango Chutney
1h 15min
Layered Chicken Dinner
2h
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Beef Stroganoff
1h
Lasagne Bolognese
2h 30min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1h 15min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40min
Chicken Pizzaiola
50min
Lemon Chicken
20min
Apple Crumble Smoothie
5min
Poached Egg Pots with Smoked Salmon and Avocado Salsa
30min