Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 110 g de lait, et un peu pour la dorure
- 1 sachet de levure boulangère sèche (traditionnelle. 8 g env.)
- 550 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 2 œufs
- 110 g de sucre roux
- 1 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- 110 g de beurre doux, pommade et coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel fin
- 6 rochers au chocolat, type Rocher Suchard®, coupés en trois
- 100 g de sucre perlé
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1336.7 kJ / 316.8 kcal
- Eiwitten
- 5.6 g
- Koolhydraten
- 45.1 g
- Vetten
- 12.4 g
- Vezels
- 1.6 g
Alternatieve recepten
Brioche parisienne
24h
Couronnes des Rois aux fruits confits
17 Std.
Galette briochée aux pépites de chocolat
4 Std. 50 Min
Galette briochée aux pralines roses
7h 25min
Bûche aux marrons
1 Std. 40 Min
Oreillettes
3 godz. 40 min
Brioche à la fleur d'oranger
5 Std.
Pissaladière
3 Std.
Brioche roulée comme une galette des Rois
3sa 50 dk
Pompes à l'huile
3 Std.
Nougats noirs
3 Std.
Navettes
2 Std.