Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée express
- 200 g de beurre demi-sel, préalablement congelé en morceaux (1-2 cm)
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 90 g d'eau froide
La crème d'amande
- 100 g de sucre en poudre
- 100 g d'amandes en poudre
- 10 g de fécule de maïs
- 10 g de sucre vanillé maison
- 10 g rhum
- 100 g beurre doux, mou
- 1 œuf
Le montage et la finition
- 1 œuf, battu à la fourchette
- 2 pincées de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2895 kJ / 696 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 44.3 g
- Vetten
- 53 g
- Vezels
- 3.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de Pâques
13u.
Galette des rois à la crème d'amande
1h 15min
Bavarois aux trois chocolats
15h
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Royal à la mousse de cassis
8 godz. 30 min
Le drômois
12 Std. 45 Min
La dacquoise aux fruits d'été
15 godz. 45 min
Royal au chocolat
3 Std. 30 Min
Eclairs de printemps à la verveine
24 Std.
Bûche express au praliné
45min
Saint-honoré au chocolat et à l'orange
2h 15min
Mystère cœur chocolat
3 Std. 35 Min