Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte feuilletée
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 300 g de beurre, préalablement congelé à plat en morceaux
- 2 pincées de sel
- 150 g d'eau
La frangipane
- 130 g de sucre en poudre
- 100 g beurre doux
- 30 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 130 g d'amandes en poudre
- ½ c. à café d'extrait naturel d'amande (optioneel)
- 2 œufs
La dorure et le montage
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2342 kJ / 563 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 35.4 g
- Vetten
- 43.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Napolitain
73 godz. 40 min
Bûche express au praliné
45 Min
Minibûche cerise amarena
40 Min
Crème pâtissière
15min
Galette des Rois à la frangipane
2h
Le drômois
12h 45min
Gâteau de Pâques
13 Std.
Galette à la crème d'amande
1 Std. 20 Min
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Bûche aux épices façon tatin
1h 15min
Amandine aux abricots
1 Std. 30 Min
Crème d'amande
10 min