Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte brisée sucrée
- 250 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 125 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 40 g de sucre en poudre
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La crème pâtissière
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 350 g de lait
- 30 g de fécule de maïs
- 80 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 35 g de beurre doux (optioneel)
La finition
- 500 g de fraises, coupées en deux ou en quatre
- quelques fruits rouges frais variés, pour la décoration
- quelques copeaux de chocolat, pour la décoration
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1804.5 kJ / 431.6 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 45.6 g
- Vetten
- 23 g
- Vezels
- 3 g
Alternatieve recepten
Tarte magique aux fraises
1 godz. 30 min
Charlotte aux fraises
3h 35min
Verrines aux fraises de saison
1 godz. 30 min
Charlotte aux fraises
12 Std. 30 Min
Fraisiers façon tiramisu
12 Std. 30 Min
Tarte tatin
1h
Tarte aux fraises et à la chantilly
1h
Tiramisu framboises-fraises
3h
Génoise aux fraises et son coulis
1h 15min
Tiramisu aux fraises
4h 30min
Tarte poire-chocolat
55 min
Tarte aux pommes sur lit de compote
1 godz. 30 min