Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé express
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 100 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
La ganache au praliné
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 40 g de pralin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Bavarois aux trois chocolats
15h
Génoise
1h 50min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3h
Nid de Pâques
1h 45min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2 godz. 30 min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1 Std. 20 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Ganache au chocolat
20 min
Entremets aux 2 chocolats
2 godz. 15 min
Génoise au chocolat
45 Min
Trianon
3h