Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé express
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 100 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
La ganache au praliné
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 40 g de pralin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Bûche royale
3h 50 min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1h 20min
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Bûche chocolat-cassis
1 godz. 45 min
Bûche chocolat noir et gingembre
1 Std. 50 Min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3 Std.
Bûche roulée noisette-café
1h 20min
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2h 30 min
Bûche roulée au caramel au beurre salé et croustillant praliné
3 Std.
Biscuit roulé
1 Std. 50 Min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2h 30 min