Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le biscuit roulé express
- 4 œufs
- 2 jaunes d'œufs
- 110 g de sucre en poudre
- 120 g de beurre demi-sel
- 100 g de farine de blé
- 2 c. à café de levure chimique (1 sachet)
La ganache au praliné
- 150 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 150 g de chocolat au lait praliné, détaillé en morceaux
- 250 g de crème liquide 35% m.g.
- 40 g de pralin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2154 kJ / 515 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 36 g
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1sa 15 dk
Bavarois aux trois chocolats
15 Std.
Génoise
1 Std. 50 Min
Génoise
50min
Gâteau roulé à la fraise et au mascarpone
1sa 20 dk
Bûche au chocolat, mousse au chocolat pralinée
2sa 30 dk
Génoise aux fraises et son coulis
1sa 15 dk
Génoise au chocolat
45 Min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2sa 30 dk
Bûche roulée vanille-chocolat
2 Std.
Biscuit roulé
1 Std. 50 Min
Nid de Pâques
1 godz. 45 min