Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 80 g de sucre en poudre
- 100 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le moule
- 200 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 1 pincée de sel
La garniture
- 80 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de sucre vanillé maison
- 350 g de crème liquide, 30% m.g. min., très froide
- 100 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min., très froide
- 250 g de fraises, coupées en deux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1984 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 43 g
- Vetten
- 30.6 g
- Vezels
- 1.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mille-feuille à l'abricot
45min
Tarte fraise, chantilly et pistache
40min
Tarte aux fraises
4h
Choux chantilly au clou de girofle
1 Std. 25 Min
Gâteau à la fraise
3 Std. 35 Min
Chantilly au clou de girofle
20 Min
Chantilly au chèvre sucrée
10 Min
Sablé aux amandes, duo fraise-kiwi et chantilly
3h 15min
Tarte tatin
1 Std.
Crème fouettée au coulis de fruits rouges
15 Min
Choux chantilly et fruits rouges
2h
Tarte aux pommes sur lit de compote
1 Std. 30 Min