Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de beurre, coupé en morceaux et un peu pour le saladier
- 300 g de lait
-
20
g de levure boulangère fraîche, émiettée,
of 2 c. à café de levure boulangère sèche (8 g) - 20 g de sucre en poudre
- 550 g de farine à pain
- 1 ½ c. à café rase de sel
- 1 œuf, légèrement battu pour la dorure
- Voeding
- per 1 tranche
- Calorieën
- 391 kJ / 93 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 16 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Pain au lait façon chinois (Plaisir)
2h
Brioche de Jeanne
4h 15min
Baguette express
2h 35min
Pain cocotte
2h 20 min
Brioche "super bonne"
3h
Gâteau vapeur marbré
1h 30 min
Pains au lait fourrés (Découverte)
45 Min
Pain express (Simplicité)
1h 15min
Pain de mie moelleux
3 Std. 25 Min
Pain Cocotte
3h
Baguette viennoise
4 Std. 25 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h