Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 œufs
- 10 g d'eau
- 40 g de sucre en poudre
- 180 g de chocolat noir 70% de cacao, détaillé en morceaux
- 60 g de jus d'orange
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 992 kJ / 238 kcal
- Eiwitten
- 5.8 g
- Koolhydraten
- 17.7 g
- Vetten
- 15.2 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Iles flottantes aux carambars
1 Std. 20 Min
Crémeux de Carambar
2 Std. 30 Min
Mousse au chocolat croustillante
2h
Fondant minute au chocolat
20min
Crumble express de Bruges
35 min
Crème au chocolat
3h 25min
Mousse au chocolat magique
15 Min
Roses des sables
1 Std. 30 Min
Tarte au citron destructurée
20min
Sucre à la noix de muscade et au chocolat
5 min
Délice au Carambar
2 Std. 30 Min
Sucre à la fraise tagada
5 min