Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte
- 100 g de sucre en poudre
- 125 g de beurre doux, et un peu pour le moule
- 1 œuf
- 250 g de farine de blé, et un peu pour le moule
- 1 pincée de sel
La garniture
- 100 g de beurre doux
- 2 œufs
- 120 g d'amandes en poudre
- 120 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de rhum
- 1000 g d'abricots frais, coupés en deux et dénoyautés
- 125 g d'amandes effilées
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2925 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 66.4 g
- Vetten
- 42 g
- Vezels
- 6.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carrés gourmands aux abricots
3h
Galette des rois à la crème d'amande
1h 15 min
Tartelette orange-pistache
1h
Moelleux aux pommes
50min
Tartelettes amandines aux figues
1h 30min
Tarte abricot-framboise
1h 15 min
Gratin d'abricots façon frangipane
55min
Tarte crumble aux abricots
1h 40min
Tarte aux poires Bourdaloue
3 Std. 10 Min
Flaugnarde aux poires
50min
Moelleux aux pommes et caramel au beurre salé
50min
Tarte poire-chocolat
55min