Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème au citron
- 150 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune
- 4 œufs
- 100 g de beurre doux
- 100 g de jus de citron (2 citrons env.)
La génoise
- 4 œufs
- 120 g de sucre en poudre
- 10 g d'extrait naturel de vanille
- 70 g de farine de blé
- 30 g de fécule de maïs
Le sirop au limoncello
- 40 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 40 g de limoncello
La meringue italienne
- 60 g de blancs d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 20 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1870 kJ / 444 kcal
- Eiwitten
- 8.5 g
- Koolhydraten
- 64.4 g
- Vetten
- 16.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bûche caramel au beurre salé, pommes caramélisées, mousse pomme
4 godz. 35 min
Bûche glacée chocolat mandarine
5 Std. 45 Min
Dacquoise aux framboises
2h
Bûche express au praliné
45min
Dacquoise praliné-chocolat
50min
Gianduja choco-Passion
18 godz. 20 min
Tarte meringuée au citron
1 Std. 10 Min
Verano
12h 45min
Bûche tout chocolat
7 Std. 20 Min
Bûche de Noël à la crème de marrons
1h 45min
Bûche aux marrons
1 Std. 40 Min
Trianon
3 Std.