Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 4 œufs
- 550 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 2 c. à café de sel
- 100 g de sucre en poudre
-
10
g de liqueur, type liqueur des Chouans
of 10 g d'eau-de-vie - 10 g d'eau de fleur d'oranger
- 120 g de beurre doux, en morceaux
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2080 kJ / 494 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 62.5 g
- Vetten
- 21.6 g
Alternatieve recepten
Brioche de Jeanne
4h 15min
Brioche parisienne
24 Std.
Brioche "super bonne"
3 godz.
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Baguette viennoise
4h 25min
Pains au lait façon "tangzhong"
24 Std.
Briochettes feuilletées
2 Std. 45 Min
Petits pains suédois
16h
Pain aux fruits secs
3h 45 min
Pain Cocotte
3 godz.
Pain de mie moelleux
3h 25 min
Baguette tradition et baguette épi
5 Std. 15 Min