Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 260 g de lait
- 30 g de levure boulangère fraîche
- 1000 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 9 œufs, dont 1 pour la dorure
- 2 c. à café de sel
- 150 g de sucre en poudre
- 400 g de beurre doux, coupé en morceaux, et un peu pour le moule
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2767 kJ / 662 kcal
- Eiwitten
- 16.5 g
- Koolhydraten
- 71.5 g
- Vetten
- 33.3 g
- Vezels
- 3.4 g
Alternatieve recepten
Brioche parisienne
24h
Beignets au four
2h
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Gâche vendéenne
3h 20min
Brioche légère au fromage blanc
4h
Baguette express
2 Std. 35 Min
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Briochettes en éventail
3h 35min
Croissants briochés à la confiture de myrtilles
4h 10min
Brioche à la fleur d'oranger
5h
Baguette tradition et baguette épi
5h 15min
Pain au lait à la crème vanillée
40min