Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux
- 25 g de farine de blé
- 45 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
La crème de marrons
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- 50 g de sucre en poudre
- 400 g de crème de marrons
- 250 g de mascarpone
- 50 g de marrons glacés, en brisures (optioneel)
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1929.6 kJ / 461.6 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1h 15min
Bûche express au praliné
45 Min
Oreillettes au citron et à l'orange
1 Std. 30 Min
Gâteau de Pâques
1h 55min
Bûche chocolat-orange
3h 45min
Bûche chocolat-cassis
1h 45min
Douceur ardéchoise, mini-tartelettes à la crème de marron
1h 45min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 godz. 30 min
Polenta de châtaigne
30 Min
Bûche aux marrons
1 Std. 40 Min
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1 Std.
Mont-blanc revisité
4h 20min