Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La génoise
- 4 œufs
- 80 g de sucre roux
- 25 g de farine de blé
- 45 g de fécule de maïs
- 1 c. à café de levure chimique (1/2 sachet)
- 200 g de crème liquide entière, très froide
- 1 sachet de Chantifix, type Vahiné
- 50 g de sucre en poudre
La crème de marrons
- 250 g de mascarpone
- 400 g de crème de marrons
- 1 c. à soupe de cacao en poudre
- 50 g de marrons glacés, en brisures (optioneel)
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1929.6 kJ / 461.6 kcal
- Eiwitten
- 7.6 g
- Koolhydraten
- 53.5 g
- Vetten
- 24.1 g
- Vezels
- 1.4 g
Alternatieve recepten
Bûche meringuée au citron
1 Std. 15 Min
Bûche de Noël façon forêt-noire
2 Std. 30 Min
Bûche roulée vanille-chocolat
2h
Bûche express au praliné
45 Min
Bûche roulée chocolat-café, cœur praliné-chocolat
3u.
Bûche aux marrons
1hod. 40min
Couronnes des Rois aux fruits confits
17h
Crème de marrons
45 Min
Mont-blanc revisité
4h 20min
Moelleux à la crème de marrons et au chocolat
1 Std.
Fiadone corse
50 Min
Galette des rois aux marrons et noisettes
1 Std. 35 Min