Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de chocolat, détaillé en morceaux
- 50 g de fruits secs variés (noix, amandes, noisettes, noix de pécan ...), concassés
- 50 g de fruits confits variés, en petits morceaux, (orange, cerise, angélique, ...), détaillés en petits morceaux
- 1 c. à soupe de raisins secs
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 311 kJ / 75 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 4 g
- Vezels
- 1.5 g
Alternatieve recepten
Saucisson au chocolat
6 godz. 15 min
Chocolats de Noël
1 Std.
Nougat de Montélimar
3h 30min
Amandes au cacao et au café
30 Min
Sucre citron-cardamome
2 Std.
Petits chocolats
3 Std. 20 Min
Mendiants au chocolat noir et fruits secs
2 godz. 25 min
Sucre vanillé
72 Std.
Fruits déguisés
45 Min
Sucettes chocolat-orange
2 Std. 45 Min
Nougat glacé et son coulis de fruits rouges
12h 30min
Petits oursons guimauve-chocolat
4 Std.