Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 70 g di cipolla a pezzi
- 10 g di radice fresca di zenzero, pulita, a rondelle (2 mm)
- 1 spicchio di aglio
- 1 peperoncino jalapeño fresco a metà, privato dei semi
- 1 mango maturo, la polpa a pezzi
- 3 cucchiai di pasta di tamarindo
-
4
cucchiai di melassa di zucchero di canna
of 4 cucchiai di miele - ¼ di cucchiaino di pepe di Giamaica (pimento) in polvere
- 90 g di vino rosso
- 180 g di succo d'arancia
- 2 cucchiai di aceto di vino rosso
- 24 costolette di agnello
- Voeding
- per 1 pezzo
- Calorieën
- 1002 kJ / 240 kcal
- Eiwitten
- 14.3 g
- Koolhydraten
- 4.1 g
- Vetten
- 18.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tacchino del Ringraziamento
55h
Panna vegetale
6 Std. 10 Min
Costolette di agnello con purè di patate e spinaci
1 Std.
Spezzatino di pollo, fagioli rossi e patate dolci
45 Min
Cous cous di pesce alla trapanese
3h 30min
Polpettine di manzo vietnamite con noodles piccanti
1 Std.
Calulu di pesce
50 Min
Chop suey ai gamberi
1 Std.
Involtini di seitan alle verdure e formaggio di riso
40 Min
Salsa di cozze al curry
Geen beoordelingen
Salsa piccante con cipollotti e coriandolo
10 Min
Polpette speziate e noodles
1 Std. 10 Min