Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 200 - 250 g di cipolle, a fette sottili
- 800 g di carne di manzo (tipo lombo, coppa o spalla), a cubetti (2-3 cm)
- 150 g di bacon affumicato, a fette
- 3 spicchi di aglio
- 400 g di carote a rondelle (1 cm)
- 250 g di vino rosso (tipo di Borgogna)
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (tipo alloro, timo e prezzemolo)
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1579 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Agnello al vino
40 Min
Filetto ai funghi
1 Std.
Pollo Yassa
1 Std.
Stufato di agnello
2 Std.
Stufato di manzo con purè di patate e carote
1 Std. 30 Min
Manzo alla Stroganoff
1 Std.
Maiale allo zenzero
25 Min
Pollo speziato all'arancia con riso basmati all'uvetta
1 Std. 20 Min
Ossibuchi agli asparagi
1 Std. 30 Min
Goulash alla birra doppio malto
1 Std. 15 Min
Spiedino souvlaki di pollo e peperoni con riso
1h 5min
Zuppa di merluzzo con pancetta croccante e porri
45 Min