Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 cucchiai di olio extravergine di oliva
- 200 - 250 g di cipolle, a fette sottili
- 800 g di carne di manzo (tipo lombo, coppa o spalla), a cubetti (2-3 cm)
- 150 g di bacon affumicato, a fette
- 3 spicchi di aglio
- 400 g di carote a rondelle (1 cm)
- 250 g di vino rosso (tipo di Borgogna)
- 250 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe macinato
- 1 mazzetto di erbe aromatiche fresche miste (tipo alloro, timo e prezzemolo)
- 200 g di funghi champignon freschi a fette
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1579 kJ / 377 kcal
- Eiwitten
- 34 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 21 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Manzo con olive e peperoni
35 min
Spezzatino di manzo alla birra con mix di pepi
1 godz. 30 min
Curry di pollo Cape Malay
1 godz.
Zuppa di pollo alla messicana
50 min
Manzo alla Stroganoff
1 godz.
Pollo alla birra bruna
3 godz.
Pollo speziato alla mozambicana
35 min
Stufato di agnello con paprika
50 min
Stufato di manzo con fantasmini di purè
1 godz. 30 min
Zuppa di pollo e funghi
55 min
Stufato di pollo e basilico
35 min
Spezzatino di maiale, mele e cipolle
1 godz. 30 min