Compatibele versies
Lasanha fresca de beterraba com recheio de espinafres e ricota
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 75 g beterraba cozida
- 1 ovo
- 100 g farinha tipo 65
- 80 g farinha de espelta
Recheio
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 35 g azeite
- 500 g tomate maduro cortado em pedaços
- 100 g polpa de tomate
- 100 g vinho branco
- 1 ½ c. chá de sal
- 2 c. chá de açúcar
- 2 c. sopa de orégãos
- 500 g espinafres descongelados bem espremidos
- 500 g queijo ricota
- 1 pitada de pimenta
Béchamel
- 600 g leite
- 55 g farinha
- 40 g manteiga
- 1 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
Montagem
- Farinha q.b. p/ polvilhar
- Queijo mozarela ralado q.b. p/ polvilhar
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 3341.6 kJ / 798.7 kcal
- Eiwitten
- 33.8 g
- Koolhydraten
- 74.5 g
- Vetten
- 41 g
- Verzadigd vet
- 20.2 g
- Vezels
- 9.7 g
- Natrium
- 1811.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Penne com legumes no forno
1h 5min
Pita de falafel com molho de iogurte
12 godz.
Lasanha vegetariana
1h 15min
Almôndegas de beringela
1h
Lasanha de espinafres, requeijão e pesto
55min
Conchas de massa com espinafres e requeijão
1 Std. 10 Min
Minicalzones de espinafres e ricota
1h 20min
Croquetes de espinafres
1h
Tarte de feta e espinafres
40min
Espiritual de cenoura, abóbora e acelga
1h 20min
Caprese de beringela no forno com cuscuz
1h
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50min