Compatibele versies
Canelones de beringela com creme de salmão e espinafres
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 beringelas grandes
- Sal grosso q.b.
- 100 g caju
- 5 dentes de alho
- 150 g espinafres
- 100 g bebida de amêndoa s/ açúcar
- 2 c. sopa de sumo de limão
- Sal q.b.
- Pimenta q.b.
- 15 g azeite
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 200 g tomate cortado em cubos
- ½ c. chá de mel
- 1 c. chá de orégãos
- 6 folhas de manjericão, mais q.b. p/ polvilhar
- 2 lombos de salmão
- 100 g amêndoa laminada
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 941 kJ / 225 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Salmão à florentina
45min
Couve-flor e brócolos com molho de caju e especiarias
1h
Frango de gengibre e sésamo com noodles de curgete
40 min
Salmão ao vapor com salada de bulgur e molho de iogurte
45min
Fritata de bulgur, acelga e ervas aromáticas
1h
Papelotes de salmão com cuscuz com tomate seco
35 min
Salmão com crosta de amêndoa e tagliatelle com espargos
35 min
Fritata de salmão, agrião e leite de coco
1u. 30min
Salmão com laranja e cuscuz de brócolos
25 Min
Filetes de peixe em papelote com pak-choi
40 min
Salmão com crosta de amêndoa e puré de ervilhas e espinafres
50 min
Bifes de frango recheados com tomate seco e mozarela de búfala com molho de espinafres
50 min