Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g beringela cortada em pedaços pequenos
- 200 g curgete cortada em pedaços pequenos
- 80 g abóbora cortada em pedaços pequenos
- 150 g pimento vermelho cortado em tiras
- 200 g cogumelos frescos cortados em quartos
- 2 c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta
- 2 pés de rosmaninho, só as folhas
- Azeite q.b. p/ regar
- 80 g chalota
- 40 g manteiga
- 80 g vinho branco
- 320 g arroz p/ risoto
-
720
g caldo de legumes caseiro
of 720 g água e 1 cubo de caldo de legumes - 100 g queijo-creme
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 0 kJ / 503 kcal
- Eiwitten
- 11 g
- Koolhydraten
- 70 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Risoto de alho com tomate-cereja e mozarela
45min
Risoto de bacon e alho-francês
35 Min
Risoto de legumes
40min
Risoto alfacinha
30 Min
Risoto de espinafres e queijo azul
25 Min
Risoto de cogumelos pleurotus com champanhe
35 Min
Gnocchi à romana com molho de ervilhas e espargos
50 Min
Crumble de espinafres, feijoca e ricota
50 Min
Risoto de espargos e açafrão
35 Min
Risoto de salmão fumado e alho-francês
30 Min
Risoto de abóbora, tomate seco e espinafres
45min
Risoto de ervilhas e camarão
40min