Apparaten en Accessoires
Arroz al chile serrano y epazote
Voorbereiding 10min
Totaal 2u. 40min
6 porciones
Ingrediënten
-
250 g de arroz
-
50 g de epazote y un poco más frito para decorar
-
1 diente de ajo pelado
-
15 g de chile serrano sin rabo
-
1 ¼ cditas de sal fina
-
1200 g de agua
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
3 g
Calorieën
651 kJ /
155 kcal
Vetten
0 g
Vezels
1 g
Koolhydraten
34 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
LOS CHILES
65 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je dit ook leuk...
Sopa de lima yucateca
40min
Aporreadillo guerrerense
30min
Chicharrón en salsa verde
35min
Chicharrón en salsa verde
35min
Pozole Blanco
1u.
Esquites
30min
Pozole Verde
1u. 20min
Mole de olla vegetariano
1u.
Chicharrón en salsa verde
25min
Chilaquiles divorciados
1u.
Caldo de camarón
40min
Esquites de feria
25min