Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de chile pasilla, asado y sin semillas
- 400 g de jitomate, asado
- 25 g de chile guajillo, asado y sin semillas
-
300
g de fondo de verduras
of 300 g de caldo de verduras, en tetrapck - 2 elotes, cortados en 8 rebanadas
- 750 g de agua
- 40 g de xoconostle, sólo la pulpa cortada en cubos pequeños (sin semillas)
- 170 g de zanahoria, pelada y cortada en juliana
- 200 g de papa, pelada y cortada en juliana
- 160 g de calabacita, cortada en juliana
- 160 g de ejotes, sin puntas y cortados en tercios
- 3 ½ cditas de sal fina
- 15 g de epazote
- tortillas de maíz
- limones, cortados en cuartos
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 436 kJ / 104 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 22 g
- Vetten
- 1 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Caldo de habas con nopales
9 godz.
Entomatado de res con verdolagas
1 godz.
Huauzontles en caldillo de jitomate
50 min
Tinga de col
35 min
Pozole de setas
1 godz.
Tlacoyitos de haba
1 Std. 40 Min
Sopa de hongos y epazote
35 min
Chiles rellenos con queso, caldillo, arroz y gelatina de chocolate TM6
45 min
Romeritos
1 Std. 40 Min
Mole de olla
35 min
Pancita de hongos
1 godz.
Mole de olla vegetariano
1 godz.