Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1500 g de agua
- 35 g de flor de jamaica
- 70 g de mantequilla sin sal, a temperatura ambiente
- 500 g de lomo de cerdo
- sal, al gusto
- pimienta negra recién molida, al gusto
- 1 ramita de perejil fresco
- 1 diente de ajo
- 1 chile de árbol seco
- 150 g de pulpa de tamarindo
- ¼ cdita de sal fina
- 2 cdas de azúcar
- aceite vegetal, el suficiente para sellar el lomo
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 8740 kJ / 2081 kcal
- Eiwitten
- 94 g
- Koolhydraten
- 135 g
- Vetten
- 133 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pastel de carne
40min
Lomo de cerdo en costra de cacahuate
1 Std. 30 Min
Pollo al tequila y chile pasilla
2 Std.
Cerdo con chilacayotes en pipián
55 Min
Pescado a la talla
40min
Pollo con mole verde
1 Std.
Carne en su jugo, estilo Jalisco
30 Min
Costillas de cerdo agridulces
40min
Filete de res en salsa de pasilla y vino tinto
1 Std. 10 Min
Filete de res con dos salsas
40min
Pollo encacahuatado
45 Min
Filete de res con salsa de vino tinto
1 Std. 30 Min