Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mung bean filling
- 90 g dried split mung beans (yellow)
- 1210 g water, plus extra for soaking
- 30 g sugar
- 50 g desiccated coconut
Dough
- 250 g glutinous rice
- 100 g white rice
- 200 g water
- 100 g white sugar
- 2 tbsp baking powder
- 30 g potato flakes
- 100 g sesame seeds, for coating
- vegetable oil (approx. 750 g), for deep frying
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 603.7 kJ / 143.7 kcal
- Eiwitten
- 3.1 g
- Koolhydraten
- 18.2 g
- Vetten
- 6.1 g
- Verzadigd vet
- 2 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 129.9 mg
Alternatieve recepten
Mantou buns
1 godz. 30 min
Pandan chiffon cake
5óra 15p
Yu wan tang (fish ball soup)
40min
Pulut panggang (grilled rice packets)
3h 30min
Serunding udang kering (dried shrimp floss)
1 Std. 10 Min
Radish cakes
1 Std. 5 Min
Dou sha bao (red bean paste buns)
9 Std. 30 Min
Coconut & almond jelly with pineapple syrup
25 Std. 20 Min
Purple Yam Huat Kuih (Taro Root Steamed Cupcakes)
1h 55min
Dou sha (red bean paste)
49h 10min
Kuih Sago (Steamed Sago Cake)
1 Std. 20 Min
Kaya (coconut jam)
1 Std. 10 Min