Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 5 g di radice fresca di zenzero
- 120 g di cipolla dorata a pezzi
- 1500 g di brodo vegetale
- 3 cucchiaini di pasta di miso
- 1 cucchiaino di sciroppo di acero
- 1 cucchiaino di salsa tamari
- 10 g di succo di lime
- 15 g di olio di sesamo
- 30 g di salsa di soia
- 2 carote a fette lunghe (0.5 cm)
- 2 zucchine a fette lunghe (0.5 cm)
- 2 cavoli cinesi baby, in quarti
- 150 g di tofu a fette (0.5 cm)
- 20 g di funghi shiitake secchi, ammollati in acqua per 5 ore
- 200 g di noodles per ramen secchi
- 1 cipollotto verde a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1535 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Babaganoush
40min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Ramen coreano con tofu
50min
Curry di lenticchie alla cingalese (Dahl)
30min
Hummus di ceci
9 Std. 20 Min
Zuppa di miso con verdure
30min
Ramen
14h 30min
Chili di tofu (vegan)
1h
Zuppa di tofu e verdure
50min
Curry di ceci e pomodoro (Rogan Josh curry)
25min
Zuppa di miso con soba
55min
Chili (vegan)
40min