Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 spicchi di aglio
- 5 g di radice fresca di zenzero
- 120 g di cipolla dorata a pezzi
- 1500 g di brodo vegetale
- 3 cucchiaini di pasta di miso
- 1 cucchiaino di sciroppo di acero
- 1 cucchiaino di salsa tamari
- 10 g di succo di lime
- 15 g di olio di sesamo
- 30 g di salsa di soia
- 2 carote a fette lunghe (0.5 cm)
- 2 zucchine a fette lunghe (0.5 cm)
- 2 cavoli cinesi baby, in quarti
- 150 g di tofu a fette (0.5 cm)
- 20 g di funghi shiitake secchi, ammollati in acqua per 5 ore
- 200 g di noodles per ramen secchi
- 1 cipollotto verde a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1535 kJ / 367 kcal
- Eiwitten
- 13.8 g
- Koolhydraten
- 52.2 g
- Vetten
- 12.9 g
- Vezels
- 3.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di miso con verdure
30 Min
Chili di seitan (vegan)
30 Min
Noodles vegetariani
35min
Chili (vegan)
40min
Ramen coreano con tofu
50min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 Min
Zuppetta asiatica con tofu (vegan)
1h 30min
Zuppa di noodles vegetariana alla vietnamita
1h 20min
Noodle di soba con tofu
35min
Zuppa di miso con soba
55min
Zuppa di tofu e verdure
50min
Seitan con crema di ceci (vegan)
1h 20min