Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Uova
- 25 g di salsa di soia
- 10 g di sakè (optioneel)
- 10 g di zucchero grezzo di canna
- 2 uova fredde
Brodo
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di porro a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di radice fresca di zenzero
- 1400 g di acqua
- 400 g di carne di maiale mista, a pezzi
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne
of ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 15 g di salsa di soia
- 5 g di zucchero grezzo di canna
Terminare la preparazione
-
50
g di funghi shiitake freschi a fette
of 20 g di funghi shiitake secchi ammollati in acqua tiepida per 5 ore - 150 g di noodles per ramen secchi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 8 fettine di lonza di maiale
- 1 - 2 cucchiai di sakè
- 1 - 2 cucchiai di salsa di soia
- 2 fogli di alga nori, a listarelle
- 1 cipollotto verde, a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 16.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Guacamole Tex-Mex
5 dk
Salmone teriyaki
50 Min
Chili con carne
1 Std. 20 Min
Okonomiyaki
1hod.
Zuppa di miso con verdure
30min
Hakodate Style Ramen
14 Std. 20 Min
Chicken Ramen
14h 40min
Ramen (vegan)
1h 50 min
Cevapcici con riso saporito
1h 10min
Vermicelli saltati con verdure miste
40 Min
Manzo teriyaki con riso
1h 50 min