Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Uova
- 25 g di salsa di soia
- 10 g di sakè (optioneel)
- 10 g di zucchero grezzo di canna
- 2 uova fredde
Brodo
- 50 g di carota, pelata e a pezzi
- 50 g di cipolla dorata a pezzi
- 50 g di porro a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di radice fresca di zenzero
- 1400 g di acqua
- 400 g di carne di maiale mista, a pezzi
-
½
cucchiaino di dado per brodo di carne
of ½ dado per brodo di carne (dose per 0,5 l) - 15 g di salsa di soia
- 5 g di zucchero grezzo di canna
Terminare la preparazione
-
50
g di funghi shiitake freschi a fette
of 20 g di funghi shiitake secchi ammollati in acqua tiepida per 5 ore - 150 g di noodles per ramen secchi
- 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
- 8 fettine di lonza di maiale
- 1 - 2 cucchiai di sakè
- 1 - 2 cucchiai di salsa di soia
- 2 fogli di alga nori, a listarelle
- 1 cipollotto verde, a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 1920 kJ / 459 kcal
- Eiwitten
- 41.2 g
- Koolhydraten
- 38.4 g
- Vetten
- 16.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Zuppa di miso con soba
55min
Ramen giapponese (TM6)
5 Std.
Zuppa Thenthuk
1h
Okonomiyaki
1h
Napa Kimchi
86h
Pollo tikka masala (per 2 persone)
6 Std. 30 Min
Manzo al lemon grass con pane roti al cocco (Kuruma iraichchi)
1 Std. 40 Min
Gelato di fagioli azuki
11 godz. 10 min
Ramen giapponese
1 Std. 40 Min
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min
Chicken Ramen
14 Std. 40 Min
Ramen (vegan)
1 godz. 50 min