Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Uova
- 50 g di salsa di soia
- 20 g di Sakè
- 20 g di zucchero grezzo di canna
- 2 uova fredde
Brodo
- 50 g di carota, a pezzi
- 50 g di cipolla dorata, a pezzi
- 50 g di porro, a pezzi
- 2 spicchi di aglio
- 15 g di radice fresca di zenzero
- 1400 g di acqua
- 400 g di carne di maiale mista, a pezzi
- ½ cucchiaino di dado per brodo di carne, fatto in casa
- 15 g di salsa di soia
- 5 g di zucchero grezzo di canna
Terminare la preparazione
- 250 - 300 g di germogli di bambù
- 200 g di noodles secchi
- 1 cucchiaio di olio di sesamo
- 200 g di spinaci baby freschi
- 8 fettine di lonza di maiale
- 1 - 2 cucchiai di Sakè
- 1 - 2 cucchiai di salsa di soia
- 4 fette di narutomaki
- 2 fogli di alga nori a metà
- 1 cipollotto verde, a rondelle sottili
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 2644 kJ / 632 kcal
- Eiwitten
- 56.3 g
- Koolhydraten
- 53.8 g
- Vetten
- 21 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Ramen giapponese
1 godz. 40 min
Lassi di mango
5 Min
Clam Chowder (zuppa di vongole del New England)
1h
Manzo teriyaki con riso
1 godz. 50 min
Butter chicken
50 min
Ayran alla menta
5 Min
Zuppa di pollo con noodle
1 godz. 35 min
Chicken Ramen
14hod. 40min
Ramen
14h 30min
Ramen (vegan)
1 godz. 50 min
Spezzatino di tofu e maiale dello Sichuan
20 Min
Zuppa di pollo e funghi
55 min