Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g di acqua
- 300 g di patate americane dolci con la buccia
- 1 cipolla rossa
- 150 g di succo di lime, spremuto fresco
- 2 spicchi di aglio
- 1 rametto di coriandolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate, + q.b.
-
½
peperoncino habanero, senza semi
of ½ peperoncino rosso, senza semi - 4 cubetti di ghiaccio
- 300 g di spigola (branzino), senza pelle e senza lische, a cubetti (2 cm)
- 300 g di filetto di salmone fresco senza pelle e senza lische, a cubetti (2 cm)
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 947 kJ / 226 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 10 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Tacchino del Ringraziamento
55h
Chawan mushi
35 Min
Costolette di agnello con crema di melanzane e menta
45 Min
Picadillo (pasticcio di carne)
1 Std.
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Insalata di calamari vietnamita (Goi muc)
1 Std.
Curry di pesce alla cingalese (Ambul thiyal)
1 Std.
Tajine di pollo con miele e prugne
40 Min
Gazpacho
1 Std. 15 Min
Filetti di salmone in salsa di acetosa
40 Min
Manzo al tamarindo con riso
9 Std. 10 Min
Crêpes Suzette
35 Min