Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
- 250 g veganes Joghurt, natur
- 100 g veganer Sauerrahm (z.B. Crémesse oder selbst gemacht)
- 1 - 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
- 1 ½ TL Salz
- 2 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
- 80 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
- 40 g Kartoffelstärke
- 6 EL Rapsöl zum Braten
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1237 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 5.4 g
Alternatieve recepten
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45 Min
Vegane "Grammel"-Knödel auf Weinkraut
1 Std. 40 Min
Tiroler Schlutzkrapfen (vegan)
1sa 30 dk
Erdäpfelstrudel mit Kräutermousseline
1 godz. 20 min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1 Std. 15 Min
Faschierte Laibchen mit Erbsenpüree (vegan)
1 godz. 20 min
Gefüllte Germteigstangerl (vegan)
1 Std. 40 Min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1 Std. 10 Min
Vegane Käferbohnen-Burger
1h 45min
Soja-Gulasch mit Serviettenknödel
1 Std. 25 Min
Vegane Eierspeise
10 Min
Germknödel mit Mohn (vegan)
1sa 30 dk