Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)
TM6 TM5

Erdäpfelpuffer mit Dillsauce (vegan)

4.6 (344 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 4 Stängel frische Dille, Spitzen abgezupft
  • 250 g veganes Joghurt, natur
  • 100 g veganer Sauerrahm (z.B. Crémesse oder selbst gemacht)
  • 1 - 2 EL Zitronensaft, frisch gepresst, nach Geschmack
  • 1 ½ TL Salz
  • 2 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
  • 500 g Erdäpfel, festkochend, geschält, in Stücken
  • 80 g Frühlingszwiebeln, in Stücken
  • 40 g Kartoffelstärke
  • 6 EL Rapsöl zum Braten

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
1237 kJ / 296 kcal
Eiwitten
8 g
Koolhydraten
40 g
Vetten
11 g
Vezels
5.4 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten