Compatibele versies
Mejillones a la provenzal (Moules à la provençale)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 dientes de ajo
- 100 g de cebolla en trozos
- 100 g de pimiento rojo en trozos
- 100 g de pimiento verde en trozos
- 50 g de aceite de oliva
- 400 g de tomate troceado en conserva escurridos
- 1 cucharada de hierbas provenzales secas
- 1 pellizco de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta molida
- 1 pellizco de pimienta de Cayena molida
- 1000 g de mejillones frescos limpios
- 10 hojas de albahaca fresca (troceadas con la mano)
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 877 kJ / 211 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 14 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mejillones al vino
30 min
Mejillones con salsa de vino blanco y nata
45 Min
Rape con espárragos a la marinera
30 min
Mejillones y almejas con aliño al vapor de perejil
40 Min
Langostinos al romesco
15 Min
Esqueixada de bacalao
15 Min
Mejillones al limón
30 min
Rodaballo en papillote con espárragos
30 min
Mejillones al vapor con salsa picante
45 Min
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 Min
Conejo en escabeche
48klst 50 min
Rodaballo con almejas y gambas al vapor
30 min